Advocaat-medewerker Civiel recht (arbeidsrecht)

Boogaard Advocaten

 

Boogaard Advocaten behartigt de juridische belangen van grote en kleine ondernemingen, organisaties en particulieren. Wij adviseren en procederen en werken nauw samen met onze cliënten op diverse rechtsgebieden. Wij hebben een vacature voor een voltijds advocaat-medewerker civiel recht met de nadruk op arbeidsrecht.

 

Wie zoeken wij?

 

Je bent ten minste 3 jaar werkzaam als advocaat met aantoonbare ervaring op het gebied van het arbeidsrecht. Je kunt goed plannen en organiseren en je kunt in meerdere projecten gelijktijdig werken. Uiteraard ben je deskundig op je vakgebied, analytisch en sterk in woord en geschrift. Je hebt de ambitie je kennis van het (arbeids)recht verder te ontwikkelen en te verdiepen. Je weet de gestelde doelen met succes te realiseren. Je bent overtuigend en treedt met plezier op als sparringpartner voor je collega’s. Je bent ondernemend en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze praktijk. Je hebt affiniteit met Zeeland.

 

Wat mag je van ons verwachten?

 

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarin je jezelf volledig kunt ontwikkelen. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van (specialisatie)opleidingen en vaardigheidstrainingen. Een hecht team van enthousiaste collega’s zorgen voor een prettige informele werksfeer op kantoor. We bieden een marktconform salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring en een goede balans tussen werk en privé .

 

Solliciteren?

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master) en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) aan info@boogaardadvocaten.nl  In geval van vragen kun je contact opnemen met mr. J. Boogaard via telefoonnummer 0118-623655.