Het kantoor

Boogaard Advocaten is een onafhankelijk advocatenkantoor binnen Zeeland. Het kantoor is gevestigd in Middelburg en bestaat inmiddels ruim veertig jaar. Door autonome groei werken er thans ongeveer acht medewerkers, waarvan vijf advocaten.

Een groot gedeelte van de werkzaamheden bestaat uit het adviseren, het begeleiden bij onderhandelingsprocessen en het vastleggen van overeenkomsten. Daarnaast kent het kantoor een omvangrijke procespraktijk. Bij veel grote projecten in Middelburg, Goes, Vlissingen en Terneuzen is Boogaard Advocaten betrokken.

De medewerkers streven naar kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening. De professionaliteit wordt mede gewaarborgd door samenwerking in secties. De advocaten zijn veelal lid van specialisatieverenigingen.

Boogaard Advocaten kan u als een van de weinige kantoren in Zuidwest Nederland van dienst zijn bij gecompliceerde projecten, waarvoor niet alleen gespecialiseerde juridische kennis vereist is, maar ook kennis van de omgeving, een groot en sterk netwerk van relaties en commercieel inzicht voor een optimaal resultaat onontbeerlijk zijn.

Boogaard Advocaten is uw juridisch adviseur bij belangrijke beslissingen.