Juridisch Medewerker/Advocaat-Stagiaire

Boogaard Advocaten behartigt de juridische belangen van grote en kleine ondernemingen, organisaties en particulieren. Wij adviseren en procederen. Gezien de omvang van de praktijk bestaat de wens het team uit te breiden.  

 

Wat bieden we?

Een mooie fulltime startersfunctie als juridisch medewerker. Je krijgt alle ruimte om te leren en te groeien. Je zult werkzaam zijn op meerdere rechtsgebieden. Bij gebleken geschiktheid is het de intentie om het dienstverband als advocaat-stagiaire voort te zetten en bieden wij je de mogelijkheid om verder te specialiseren.

 

Wat verwachten we?

Je bent (bijna of recent) afgestudeerd in het Nederlands Recht en hebt tenminste de vakken op het gebied van het verbintenissenrecht en goederenrecht met goed gevolg afgelegd. Kenmerkend voor jou zijn een analytische instelling, ambitie en een teamgerichte en doortastende houding.

 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mr. J. Boogaard, tel. (0118) 623655. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen kun je richten aan: info@boogaardadvocaten.nl of sturen naar Boogaard Advocaten, Buitenruststraat 14, 4337 EH Middelburg.