Alle slachtoffers kettingbotsing A58 krijgen hun schade uitgekeerd

Op 16 september 2014 vond op de A58 een reeks van kettingbotsingen plaats waarbij in totaal 150 auto’s betrokken waren. Twee mensen kwamen om het leven en tientallen mensen raakten gewond.

Vanwege de omvang en complexiteit van het ongeval hebben de autoverzekeraars onderling afgesproken dat alle betrokkenen bij de kettingbotsingen op de A58 hun schade uitgekeerd krijgen door hun eigen verzekeringsmaatschappij. Dit betekent dat ook mensen met alleen een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) hun schade kunnen verhalen op de eigen verzekeraar. Deze regeling geldt zowel voor de casco- als de letselschade.

Bent u betrokken geweest bij het ongeval en heeft u letsel opgelopen, dan verdient het aanbeveling om u in verband met het verhaal van uw letselschade bij te laten staan door een letselschadeadvocaat. In de praktijk zijn hier voor u geen kosten aan verbonden. De kosten van rechtsbijstand maken deel uit van uw schade en moeten door uw eigen verzekeraar worden vergoed.

Boogaard Advocatenbehartigt de belangen van A58 slachtoffers.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onderstaande contactpersonen. 

 

Contactpersonen

mr H.C. (Huib) Struijk

 

Terug naar overzicht